Primavera Orange in Love cukorka

/, Termék összetevők/Primavera Orange in Love cukorka

Primavera Orange in Love cukorka

Mostanában egyre több a termékfejlesztés felkérés, aminek mindig nagyon örülök. Megtisztelő ha egy nagy cég lát bennünk fantáziát, és gondolkodhatunk egy közös termék kigondolásán.

A Primavera céggel akkor ismerkedtünk meg, amikor Nürnbergben a BioFach kiállításon megkóstoltuk a koktéljukat, ami pezsgő, narancslé és Primavera narancs illóolaj keveréke volt. Már akkor éreztem hogy ez egy szép barátság kezdete.

Jelenleg is használunk levendula és zsálya, valamint homoktövis olajat. A Primavera cégnek vannak olyan együttesei is, amelyek több olaj keverékei, mint például az Orange in Love, amely bio narancs, vanília és rózsa esszenciát tartalmaz.

Az illóolajokat speciális módon kell hozzáadni a cukorhoz, hogy a felcsapó gőzben ne pãrologjon el az értékes anyagok fele. Viszont töménysége is van ezeknek a szuper készítményeknek, így negyed kiló cukorkához 10-15 csepp elegendő.

Ezek az értékes illóolajak hihetetlen élményt adnak, ahogy a selymes nyírcukorkát lassan szopogatjuk, és az illatok kiszabadulnak, a garaton át az orrba jutnak…mennyei.

Írta |2015-05-04T23:29:46+00:00április 20th, 2015|Egyéb, Termék összetevők|Nincs hozzászólás

A szerzőről:

Nemzetközi diplomás táplálkozási szakember, cukoranyagcsere betegségei szakiránnyal. Három nyelven olvas napi sajtót a szakirodalomból és kutatási szaklapokból. A jövőben behatóbban akar foglalkozni a molekuláris neurobiológiával. Erre épül a Vezetett Átállási Programja (VÁP) is, amelynek résztvevői szenvedés nélkül szokhatnak le a cukorról. Blogjában hiánypótló információkat publikál a táplálkozástudomány aktuális eredményeiről. Nemzetközi megkereséseket jegyző termékfejlesztő, és (mint minden őrült tudós), gyakran saját magát használja kísérleti tesztalanynak.

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..