Mostanában egyre több a termékfejlesztés felkérés, aminek mindig nagyon örülök. Megtisztelő ha egy nagy cég lát bennünk fantáziát, és gondolkodhatunk egy közös termék kigondolásán.

A Primavera céggel akkor ismerkedtünk meg, amikor Nürnbergben a BioFach kiállításon megkóstoltuk a koktéljukat, ami pezsgő, narancslé és Primavera narancs illóolaj keveréke volt. Már akkor éreztem hogy ez egy szép barátság kezdete.

Jelenleg is használunk levendula és zsálya, valamint homoktövis olajat. A Primavera cégnek vannak olyan együttesei is, amelyek több olaj keverékei, mint például az Orange in Love, amely bio narancs, vanília és rózsa esszenciát tartalmaz.

Az illóolajokat speciális módon kell hozzáadni a cukorhoz, hogy a felcsapó gőzben ne pãrologjon el az értékes anyagok fele. Viszont töménysége is van ezeknek a szuper készítményeknek, így negyed kiló cukorkához 10-15 csepp elegendő.

Ezek az értékes illóolajak hihetetlen élményt adnak, ahogy a selymes nyírcukorkát lassan szopogatjuk, és az illatok kiszabadulnak, a garaton át az orrba jutnak…mennyei.