Primavera Orange in Love cukorka

/, Termék összetevők/Primavera Orange in Love cukorka

Primavera Orange in Love cukorka

Mostanában egyre több a termékfejlesztés felkérés, aminek mindig nagyon örülök. Megtisztelő ha egy nagy cég lát bennünk fantáziát, és gondolkodhatunk egy közös termék kigondolásán.

A Primavera céggel akkor ismerkedtünk meg, amikor Nürnbergben a BioFach kiállításon megkóstoltuk a koktéljukat, ami pezsgő, narancslé és Primavera narancs illóolaj keveréke volt. Már akkor éreztem hogy ez egy szép barátság kezdete.

Jelenleg is használunk levendula és zsálya, valamint homoktövis olajat. A Primavera cégnek vannak olyan együttesei is, amelyek több olaj keverékei, mint például az Orange in Love, amely bio narancs, vanília és rózsa esszenciát tartalmaz.

Az illóolajokat speciális módon kell hozzáadni a cukorhoz, hogy a felcsapó gőzben ne pãrologjon el az értékes anyagok fele. Viszont töménysége is van ezeknek a szuper készítményeknek, így negyed kiló cukorkához 10-15 csepp elegendő.

Ezek az értékes illóolajak hihetetlen élményt adnak, ahogy a selymes nyírcukorkát lassan szopogatjuk, és az illatok kiszabadulnak, a garaton át az orrba jutnak…mennyei.

By | 2015-05-04T23:29:46+00:00 április 20th, 2015|Egyéb, Termék összetevők|0 Comments

About the Author:

Nemzetközi diplomás dietetikus, cukoranyagcsere betegségei szakiránnyal. 3 nyelven olvas napi sajtót a szakirodalomból és kutatási szaklapokból. A jövőben behatóbban akar foglalkozni a molekuláris neurobiológiával. Erre épül a Vezetett Átállási Programja (VÁP) is, amelynek résztvevői szenvedés nélkül szokhatnak le a cukorról. Blogjában hiánypótló információkat publikál a táplálkozástudomány aktuális eredményeiről. Havonta meghívott szakértőként szerepel az RTL Klub 8:08 - Minden reggel c. műsorában és heti rovata van az Érd FM 101.3 Napos oldal c. műsorában. Nemzetközi megkereséseket jegyző termékfejlesztő, és mint minden őrült tudós, gyakran saját magát használja kísérleti tesztalanynak.

Leave A Comment